Sanjska poroka v Rogaški
Hotel
Vsi hoteli
 
Grand Hotel Sava****SuperiorHotel Zagreb Premium****
Prihod
25. 09. 2023
Št.noči
2
Odrasli
2

Poroke

Ko boste iskali (k)raj na zemlji, kjer bi radi doživeli enega najlepših trenutkov v svojem življenju, se ustavite v Rogaški Slatini. To je kraj, kjer boste ustavili ure, ki jih žene vladar čas in pustili v svojem srcu skrivnostno sled romantike.

Že od nekdaj je idilično zdraviliško mesto privabljalo številne eminentne goste. Pred davnimi časi sta se po rogaškem parku ponosno sprehajala cesar Franc Jožef in cesarica Sisi, tu je note za svoje glasbene mojstrovine snoval Franz Liszt… Med sprehodom po veličastnem parku, ki ga krasi na tisoče drhtečih cvetlic, boste spoznali, da je pri nas vredno pustiti delček srca.

V osrčju Rogaške vas pričakuje razkošen Grand hotel Sava superior**** s slovesom najboljšega hotela, v vsem svojem blišču in lepoti. Vam in Vašim dragim svatom nudimo vrhunsko namestitev s kraljevskim razvajanjem v ROI wellness centru, nepozabno sprostitev v bazenu z blagodejno termalno vodo ali v prostranih savnah in gurmanske užitke v prvovrstni restavraciji. 

Zakaj poroke pri nas?

Idilične lokacije

Pred matičarja boste stopili v zgodovinskem glasbenem paviljonu Tempel, v prečudovitem parku.
V pravljični cerkvici svete Ane v bližini čarnega parka in v zavetju mogočnih večstoletnih dreves boste izmenjali prstana in si izrekli večno zvestobo.

Kulinarično doživetje in razvajanje

Da bo vajin dan res poseben, bomo poskrbeli s kulinaričnim razvajanjem v prestižni restavraciji Kaiser, ki bo po duši in želodcu pobožala celo najbolj zahtevne svate, in bogato vinsko ponudbo, ki bo iz izbranih jedi zvabila še najbolj skrite arome in okuse. Za popolno mero sladkosti tega večera bodo poskrbele vrhunske slaščice Sisi sweet collection izpod rok domačih slaščičarjev.

Le najboljše za vaju

Polna lepih vtisov, edinstvenih emocij in najlepših želja bosta vajino prvo poročno noč preživela v prestižnem apartmaju za mladoporočence. Za udobje vaših dragih svatov pa bomo poskrbeli v novih sodobno opremljenih sobah Lux v razkošnem Grand hotelu Sava, naslednje jutro pa jih razvajali v wellness centru, templju sprostitve.

Vse na enem mestu

Poskrbimo za vse: snemanje, fotografiranje, vožnja s kočijo, najem prestižnega avtomobila ali limuzine, balone, organizacijo ognjemeta, poročni dekor in cvetje, organizacijo žive glasbe, izposojo oblek priznane oblikovalke Urše Drofenik...
Če boste iskali nasvete in ideje, vam z veseljem priskočimo na pomoč. Če boste imeli dodatne želje, recimo, da vas zamika veličasten ognjemet, romantična vožnja s kočijo ali pa imate adrenalin v krvi in si želite polet s helikopterjem, smo spet z vami.

Oglejte si predstavitveni video