Kaj početi?

Rogaška Hotels & ROI Medico Spa je kraj, ki je navdihujoč, raznolik in vznemirljiv hkrati. Tu se združujejo aktivnosti, prosti čas in zabava.

Potopite se v raznolikost Rogaške Slatine. Ponujamo vam celoten program za prosti čas, od športa do nakupovanja in ogleda znamenitosti. Če bi se radi prepustili kulturi, lahko izbirate med številnimi koncerti in umetniškimi razstavami.

Vodič po Rogaški Slatini

Anin festival

Prijetni poletni večeri ob zvokih glasbe v cvetličnem parku Rogaške Slatine so že od nekdaj svojevrstno doživetje. Še posebej v čudovitem in slikovitem ambientu, kot je zdraviliški park Rogaške Slatine. Vsako poletje vas pričakuje tradicionalni Anin festival. Na njem se zvrstijo številne kulturne, glasbene in zabavne prireditve.

Tradicija orkestra, ki deluje v Rogaški, sega nazaj v davno leto 1870, več kot 40 let pa deluje kot zdraviliški orkester in dela to mestece ravno zaradi tega dogodka edinstveno v Sloveniji, saj v osrčju narave s klasično glasbo poboža najnežnejšo plat duše. V okviru Aninega festivala Musica Camerata koncertrira v Paviljonu Tempel.

Program Aninega festivala