ROI Diabetes

Pomoč pri sladkorni bolezni

Individualna terapija za izboljšanje zdravja

Novi diabetični program ROI DIABETS za vse tiste s prediabetesom in sladkorno boleznijo tipa 2 pomaga izboljšati presnovo in s tem preprečiti, premagati ali omiliti simptome te bolezni. Spremenjene prehranjevalne navade in individualni koncept gibanja so osnova, na kateri so zasnovane naše medicinske terapije, katerih cilj je povrniti kakovost vašega življenja. Zelo pomembno vlogo pri tem vpliva tudi pitje Rogaške mineralne vode z največjo vsebnostjo magnezija na svetu. Diabetes mellitus je motnja, ki vpliva na presnovo glukoze. Posledično je raven sladkorja v krvi stalno povišana. Sčasoma ta obremenitev sistema poškoduje žile in celo vrsto organov. Zato je pomembno, da sladkorno bolezen odkrijemo in zdravimo pravočasno.

Kakšne so prednosti programa ROI diabetes?

 • Celovita predstavitev programa ob prihodu: Gostje bodo dobili jasen pregled in razumevanje programa, kar jim omogoča popolno vključitev.
 • Polni penzion z diabetično prehrano: Zagotavlja zdravo in uravnoteženo prehrano prilagojeno diabetikom.
 • Pitje Rogaške zdravilne mineralne vode z največ magnezija: Redno pitje mineralne vode znižuje krvni sladkor v krvi in uravnava prebavo. Rogaška mineralna voda tudi ugodno vpliva na delovanje srca in živčnega sistema.
 • Uporaba termalnega bazena in savn Lotus: Izboljšuje zdravje diabetikov in olajšuje simptome. Pomaga pri sprostitvi, spodbuja cirkulacijo in izločanje toksinov iz telesa.
 • Dnevna jutranja telovadba in vodna aerobika: Ključnega pomena pri obvladovanju diabetesa.
Vključeno v programih (odvisno od dolžine bivanja):
 • Posvet pri zdravniku + InBody test: Individualiziran pristop k zdravju vsakega gosta.
 • Refleksna masaža stopal: Pomaga pri sprostitvi in ​​izboljšanju krvnega obtoka.
 • Suha CO₂ kopel: Zmanjšuje stres in pomaga pri sproščanju mišic.
 • Individualni trening: Prilagojeni vadbeni programi za doseganje ciljev.
 • Nordijska hoja: Odlična vadba na prostem primerna za vse ravni kondicije.
 • 24-urni nadzor merjenja glukoze: Spremljanje ravni glukoze v krvi skozi ves čas bivanja v hotelu.

Ta celovit program je zasnovan za pomoč gostom pri obvladovanju diabetesa in spodbujanju splošnega zdravja in dobrega počutja.

Za koga je naš program ROI diabetes primeren?

Naš program je primeren za osebe s prediabetesom ter diabetesom tip 2 . Cilj je izogniti se neprijetnim stranskim učinkom bolezni, jih omiliti, upočasniti ali celo popolnoma odpraviti.

Sem sodijo težave s cirkulacijo, motnje živčnega sistema, prekomerna telesna teža, inzulinska rezistenca, težave z ledvicami, očmi, akutna presnovna neravnovesja (hiper/hipoglikemija), žilne bolezni, srčni infarkt, možganska kap, diabetična noga ali kronične motnje pri celjenju ran.

Kaj lahko dosežemo pri katerem tipu sladkorne bolezni?

Pri prediabetesu je mogoče v celoti preprečiti nevarnost bolezni.

Z doslednim življenjskim slogom ROI DIABTES se lahko bolniki s sladkorno boleznijo tipa 2 povrnejo na normalno raven sladkorja, zmanjšajo uporabo zdravil ali popolnoma prenehajo jemati zdravila. Številne stranske učinke sladkorne bolezni je mogoče ustaviti ali izboljšati.

Rezervirajte si svoj termin posveta, kjer Vam bomo podrobneje predstavili program ROI DIABETES.

Diabetes program