Poroke

Da, vzamem

To je verjetno eden najpomembnejših dnevov v našem življenju. Dragocen trenutek. Neprecenljiv spomin – ustvarjen za večnost. Vajin veliki dan ne zahteva le popolne organizacije, ampak tudi zelo osebno noto neveste in ženina.

Poročite se v Rogaška Hotels & ROI Medico Spa.

Ustvarjanje nepozabnih spominov

Obkroženi s čudovito pokrajino praznujte svojo sanjsko poroko na eni najlepših poročnih lokacij v Rogaški Slatini. Ekskluzivni ambient, gastronomija s petimi zvezdicami in vrhunske storitve bodo poskrbeli, da bo vaš poročni dan preprosto nepozaben.

Preprosto ali ekstravagantno. Tradicionalno ali moderno. Naša ekipa za dogodke bo uresničila vašo sanjsko poroko.

Združujemo ekskluzivnost z odličnimi storitvami. Od aperitivov in ekskluzivne večerje, do oblikovanja pričesk in ličenja ter cvetličnih aranžmajev – tu boste našli vse, kar potrebujete za pravo sanjsko poroko. In to na enem mestu. Za nepozabne spomine. Za popolno poroko.

Medeni tedni

Poroka je pravljični dan dveh ljubečih src …

Je skrivnost dvojine, polna topline in strasti, ki kot plima prevzame oba. Prepustite se skrivnosti dvojine še nekaj dni po poroki in se prebujajte ob ljubljeni osebi v našem zavetju, kot se odpira lotusov cvet …

Skrivnostno in veličastno.

Dogovor in svetovanje

 • Predporočno svetovanje in organizacija slavja
 • Izbira kulinaričnih dobrot
 • Vožnja s kočijo do paviljona po zdraviliškem parku
 • Zagotovljeno parkirišče za svate pred hotelom
 • Poroka v paviljonu
 • Glasbena spremljava ob civilnem obredu
 • možnost fotografiranja na izbranih lokacijah
 • Organizacija ognjemeta

Pogostitev in dekoracija

 • Pogostitev v paviljonu in v Kaiserju
 • Poročna torta iz zakladnice hotelske slaščičarne
 • Dekoracija v restavraciji Kaiser in paviljonu

Civilni in cerkveni obred

Pri nas imamo uradno prijavljen paviljon Tempelj za izvedbo civilnega obreda, ki se nahaja nasproti hotela Sava, v osrčju Zdraviliškega parka. Glede formalne izvedbe obreda se morate dogovoriti z UE Rogaška Slatina – matični urad. Na matičnem uradu tudi poravnate takso.

Izvedba cerkvenega obreda je mogoča v cerkvi sv. Ane, ki je od paviljona oddaljena približno 400 m. Glede izvedbe obreda se je treba dogovoriti z župnikom.

Ugodnosti za mladoporočence

Našim mladoporočencem ponudimo brezplačno nočitev z zajtrkom v Grand hotelu Sava na dan poroke. Poleg tega nudimo mladoporočencem posebne pakete v našem wellness centru Lotus. Vaši svatje imajo v primeru nočitve 10% popusta.

Imate možnost pokušnje svečanega menija.

Število oseb, potrditev jedilnika in protokol je treba potrditi najkasneje pet dni pred dogodkom v pisni obliki.

Ostanek plačila za poroko morate poravnati najpozneje v dveh dneh po opravljeni storitvi.

Rezervacijo za dogovorjeni termin je treba potrditi z akontacijo v višini 1.000,00 €. Akontacijo lahko plačate na recepciji Grand hotela Sava ali jo nakažete na naš TRR.

Pri plačilu navedite tudi svoj priimek in datum poroke.

100% akontacija se vrne 60 dni pred poroko ali v primeru smrti najožjih članov družine. 50% akontacije se vrne 30 dni pred poroko. 10% akontacije se vrne 14 dni pred poroko.