Restavracija Kristal

Delovni čas

zajtrk od 8.00 do 10.00

večerja od 18.00 do 20.00

Kristal združuje brezkompromisno kakovost, slog in svežino. Kraj dobrega počutja, ki se vrača k izvoru gostoljubja.

Doživite kulinariko z vsemi čuti

V restavraciji Kristal pripravljamo pester nabor prvovrstnih jedi. Sveže okuse, uravnotežene jedi in prijetno vzdušje oplemenitimo z zelišči iz našega domačega vrta.

Show cooking

Restavracija Kristal je prepoznavna po show cookingu, kjer naši kuharski mojstri pripravljajo tematske obroke neposredno pred gosti. Trikrat na teden vam ob večerih pričaramo tematsko obarvano kulinariko (Okusiti Slovenijo, Okusiti kuhinjo sveta in Svečana večerja ob soju sveč).

Bogata vinoteka

Naši sommelier-ji vas bodo razvajali z bogatim naborom vin iz vsega sveta in vam pričarali pravo harmonijo hrane in žlahtne vinske kapljice.

Zabava z živo glasbo

Med vikendi in ob posebnih priložnostih vas ob večerih razvajamo tudi z živo glasbo.

Zdrava prehrana je izvir življenja

Ljudje se premalo zavedamo, da je dobro počutje odvisno tudi od prehrane, zato je naša strokovna pomoč pravi korak do vašega odličnega počutja. Svetujemo vam pri izbiri ustrezne dietne prehrane. Naši kuharski strokovnjaki bodo posebej za vas pripravili obrok, primeren za vaše zdravje in vitko postavo.

Na izbiro so živila brez laktoze in glutena, vegetarijanska in presna prehrana. Proti doplačilu se lahko odločite za dietno prehrano: body slim, detox, za diabetike. Ponujamo tudi test intolerance na hrano, InBody test, individualno obravnavo gosta in vodene vadbe s trenerjem.