Mediji

INTERNATIONAL 5 STAR DIAMOND AWARD

Rogaška Slatina, 28. 3. 2019; Luksuzni Grand Hotel Sava ****Superioriz Rogaške Slatine je s svojo odlično ponudbo in kakovostno namestitvijo ter storitvijo prepričal najbolj zahtevne ocenjevalce ter prejel nagrado INTERNATIONAL 5 STAR DIAMOND AWARD, ki predstavlja najprestižnejši mednarodni simbol dosežkov.

 Mednarodna akademija American Academy of Hospitality Sciences ocenjuje kvaliteto in odličnost ponudbe po celotnem svetu,  ki presega ponudbo pet zvezdic hotelov in restavracij. Tokrat je predsednik Joseph Cinque podelil prestižno nagrado LUX Grand hotelu Sava****Superior, katerega lastnik in direktor je Stanislav Pšeničnik. Prestižna nagrada priznava zavezanost k odličnosti v luksuzu in storitvah. Vse ocene temeljijo predvsem na izjemnih storitvah, vrhunskih zmogljivostih, ambientu, odnosu do gostov, gastronomiji, čistoči in predvsem gostoljubnosti. Slovesni moment je s svojim tenorskim glasom očaral  Christopher Macchio iz Manhattanske glasbene šole, ki redno polni dvorano Carnegie Hall v New Yorku.

Luksuzen Grand hotela Sava****superior v Rogaški Slatini je del grupacije Rogaška Hotels & ROI Medico & Spa. Umeščen je v sam cvetlični park, po katerem so se že v 17. stoletju  sprehajala gospoda vladarjevih družin in pripadniki visokega plemstva. Ob sprehodu skozi hotel vas bo očaral pogled na pivnico zdravilne mineralne vode, ki se zaradi najvišje vsebnosti magnezija, uvršča med najkvalitetnejše mineralne vode; na svetu.

 Prestižni LUX apartmaji in sobe, ki so opremljeni v mondenem stilu Ars natura, v sozvočju z naravo nudijo kraljevsko razvajanje. Najboljši hotel v Rogaški Slatini razvaja s storitvami na nivoju petih zvezdic, kjer dajejo prednost osebni obravnavi. Razkošje bivanja se odraža v izbiri raznovrstnih sob, spa apartmajev z lastno savno in masažnim bazenom, apartmajev na vrhu hotela z razgledom in whirpolom na terasi ali z razvajanjem v predsedniškem apartmaju.

 Znotraj hotela se nahaja ROI Medico & Spa center, kjer so programi osnovani za preventivo in  zdravljenje z naravnimi zdravilnimi faktorji s 350-letno tradicijo: mineralna pitna voda z magnezijem, termomineralna voda in naravne obloge. Za sabo imajo večstoletno tradicijo uspešnega in strokovnega izvajanja zdravstvenih ROI programov (Detox, Body Slim, Diabetes) z vključenimi zdravstvenimi procedurami v samem ROI Medico centru. ROI Medico & Spa center sestavlja tudi Roi Beauty center, kjer se izvajajo postopki za popolno sprostitev, regeneracijo in pomladitev telesa. Izvajajo številne masaže in limfne drenaže. Razkošje popolne sprostitve lahko doživite v luksuznem ROI Spa centru – v svetu savn, intime in regeneracije telesa in duha.  

 Grand hotel Sava****superior se je s prejeto nagrado umestil v sam vrh izbranih hotelov po svetu, kot so Burj Al Arab v Dubaju,  Ciragan Place v Istanbulu, The Westin Excelsior v Rimu, Adlon Kempinski hotel v Berlinu,  Baros na Maldivih itd.

Povezava do slikovnega gradiva:

https://hotelsavarogaska-pub.av-dms.com/folders/folder.php?p_uid=6c4b-ace0-4ca7-8af2&folder_id=9