SHOW COOKINGZačutite kulinariko z vsemi čutili – dobesedno jo doživite.
ZDRAVA PREHRANASvetujemo vam pri izbiri ustrezne dietne prehrane.
1
2
ZDRAVA PREHRANA
12
Hotel
Vsi hoteli
 
Grand Hotel Sava****SuperiorHotel Zagreb Premium****
Prihod
02. 12. 2023
Št.noči
2
Odrasli
2

Restavracija Kristal

Show cooking

Restavracija Kristal je prepoznavna po showcookingu, kjer naši kuharski mojstri pripravljajo tematske obroke neposredno pred gosti. Trikrat na teden vam ob večerih pričaramo tematsko obarvano kulinariko (Okusiti Slovenijo, Okusiti kuhinjo sveta in Svečana večerja ob soju sveč). Nudimo pester izbor prvovrstnih jedi. Živila zanje so skrbno izbrana in vsak obrok je oplemeniten s svežimi zelišči z našega domačega vrta.

Tedensko vam kuharski mojstri pripravljajo njoke ali testenine, suši in druge kulinarične mojstrovine v živo.

V restavraciji Kristal začutite kulinariko z vsemi čutili – dobesedno jo doživite. - ZARADI VELJAVNIH UKREPOV ZA CO-VID19 SE SHOW COOKING TRENUTNO NE IZVAJA

Razkošna vinska zakladnica

Naši sommelieri vas bodo razvajali z razkošno vinsko zakladnico z vsega sveta in vam pričarali pravo harmonijo hrane in žlahtne vinske kapljice.

Zdrava prehrana - vir življenja

Ljudje se premalo zavedamo, da je dobro počutje odvisno tudi od prehrane, zato je naša strokovna pomoč pravi korak do vašega odličnega počutja. Svetujemo vam pri izbiri ustrezne dietne prehrane. Naši kuharski strokovnjaki bodo posebej za vas pripravili obrok, primeren za vaše zdravje in vitko postavo. Smo med prvimi v Sloveniji, ki ponujamo tudi ajurvedsko prehrano.

Vegetarijanska in presna prehrana

Vedno več ljudi se odloča za vegetarijansko in presno prehrano. Šef kuhinje se bo z vami posvetoval in vam pripravil vaš jedilnik. Za vsako dieto nudimo individualno obravnavo posameznega gosta.

Razvajamo vas z živo glasbo

Občasno vas ob večerih razvajamo tudi z živo glasbo – s harmonikarjem ali pianistom.

Nudimo vam več vrst diet

360° POGLED