ROI SPA – »Za povrnitev polnih življenjskih moči« - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Previous
Next
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

ROI SPA – »Za povrnitev polnih življenjskih moči«

SVET SAVN, POČITKA IN ZDRAVJA

Kjer se prepleta blagodejni učinek rogaške mineralne vode z intimnostjo vrhunskih sprostitvenih storitev. Zasnova Spa-ja omogoča zasebnost razvajanja telesa in duha v posebej zasnovanem prostoru s pridihom dolgoletne tradicije Rogaške Slatine.

ROI SPA center se razprostira na več kot 1.200 m2 zunanje in notranje površine. Prepustili se boste blagodejnim učinkom mineralne vode in njenih sestavin v obliki finske, turške in infrardeče savne kot tudi sanariuma in solne savne.

Zdravilno in sproščujočo moč vode boste občutili v doživljajskem tušu in v zunanjem ohlajevalnem bazenu. Pravo okolje za sprostitev so sončna terasa, tepidarij (prostor z ogrevanimi ležalniki) in raznoliki kotički z udobnimi ležalniki in s posebnimi svetlobnimi učinki. 

ROI SPA – Za povrnitev polnih življenjskih moči!

V NOVEM ROI SPA CENTRU NUDIMO:

FINSKO SAVNO 
Temperatura: 70 °C - 90 °C, Vlaga: do 10 %

SANARIUM 
Temperatura: 50 °C - 60 °C, Vlaga: do 20 %

PARNO SAVNO
Temperatura: okoli 50 °C, Vlaga: do 100 %

TEPIDARIUM (z ogrevanimi stoli)
Temperatura: 35 °C – 40 °C, Vlaga: do 30 %

SOLNO SAVNO 
Temperatura: 25 °C – 38 °C, Vlaga: okoli 20 %

DOŽIVLJAJSKI TUŠ z efekti, ki traja 4,20 minut.

ZUNANJI OHLAJEVALNI BAZEN temperatura vode od 22°C do 26°C.

KOPELI  (gost se mora naročiti na recepciji ROI MEDICA) – doplačilo po ceniku 

SUHA CO₂ KOPEL (gost se mora naročiti za postopek na recepciji ROI MEDICA) – doplačilo po ceniku 

V ROI MEDICO-SPA CENTRU je zdravljenje osnovano predvsem na balneologiji-najbolj stari vedi medicine, ki v zdravljenju uporablja naravna zdravilna sredstva- mineralno vodo, termo-mineralno vodo in obloge iz zdravilnega blata.

Pitna kura z zdravilno mineralno vodo: količino, temperaturo in čas pitja vode določi zdravnik. Indikacijsko področje obsega  bolezni prebavnega sistema , bolezni presnove, sladkorna bolezen tip 2, metabolični sindrom, zvišan holesterol v krvi, povišan krvni tlak, stres.

Termo-mineralna voda, ki prihaja iz globine 1700 m ima na izviru 59° stopinj in  je v našem bazenu na voljo s temperaturo 32°-34° C. S svojimi kemičnimi in termalnimi lastnostmi voda izjemno blagodejno vpliva na bolezni gibalnega sistema: degenerativne spremembe sklepov in hrbtenice, vnetne revmatske bolezni v umirjeni fazi, izven sklepni revmatizem, stanja po ortopedskih operacijah  poškodb.

Priporočamo mineralne kopeli in  suhe CO2 kopeli, ki blagodejno vplivajo  na bolezni periferne prekrvavitve, na detoksikacijo telesa, izboljšanje tonusa kože in na splošno stanje organizma.

Zdravilno blato (fango) izboljšuje prekrvavitev v mišicah, sklepih, stimulira regenerativne procese, izboljšuje elastičnost mehkih tkiv in posledično gibljivost sklepov in hrbtenice.

Učinek naravnih zdravilnih sredstev dopolnjujemo s sodobnimi medicinskimi postopki – fizioterapijo, manualno terapijo, kinezioterapijo, terapevtskimi masažami , zdravo prehrano po metodi krono prehrane (z določanjem intolerance na živila na aparatu MORA). 

Popolni občutek sproščenosti in regeneracije telesa si zagotovite v wellness delu našega centra, kjer z različnimi postopki, kvalitetno kozmetiko (Pevonia, Guinot…) in sodobno tehnologijo kozmetičnih aparatov negujemo obraz ter preoblikujemo telo.

ROI SPA – Za povrnitev polnih življenjskih moči!


Cena 

3 – urni vstop    (hotelski gosti)                 20,00 €

3 – urni vstop    (zunanji gosti)                  30,00 €

Dodatna ura                                             5,00 €

Odpiralni čas: 9.00 – 20.00