Hotel Zagreb **** - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Previous
Next
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Hotel Zagreb ****

Hotel Zagreb**** se nahaja v centralnem parku zdraviliškega kraja s 350 letno tradicijo – v Rogaški Slatini, ki predstavlja mesto turizma, kulture in kristala. Pohvali se lahko z bogato ponudbo, ki vključuje termalne bazene, savno in različne zdravstvene ter wellness tretmaje.

Vse sobe v hotelu Zagreb so opremljene z mini barom, sefom, LCD kabelsko televizijo in vključujejo zasebno kopalnico s fenom, kopalnimi plašči, copati in brisačami tudi za bazen. Gostje Hotela Zagreb vse storitve razen nočitve koristijo v Grand Hotelu Sava****Superior. Hotela sta med seboj povezana in prav tako sta nadalje s hodnikom povezana s pivnico zdravilne mineralne vode ter ostalimi hoteli v cvetličnem parku. 


Hotela v sklopu kompleksa Rogaška Hotels & ROI Spa ponujata številne možnosti sprostitve, zabave in razvajanja: hotelsko restavracijo Kristal s samopostežbo in s show cookingom, a΄la carte restavracijo Kaiser za gurmanske užitke, Lobby bar, kavarno Cappuccino za večerno zabavo z živo glasbo, Kongresni center Rogaška, ROI Spa & Medico z wellness in lepotnimi postopki, postopki za zdravstveno preventivo pod vodstvom zdravnice fiziatrinje (bazen s termomineralno vodo Lotus, jacuzzi, knjapanje, savne in tepidarium), Luksuzni Roi Spa, fitness, frizerski salon, Sava shop.


Sobe / apartmaji

Zmogljivosti hotela Zagreb:
44 dvoposteljnih sob, 7 apartmajev.

Opremljenost:
kopalnica (s kadjo), fen, WC, TV Sat, telefon, mini bar, kopalni plašč, brezplačen internetni dostop WI FI, brezplačen parkirni prostor.

Hotel Zagreb ponuja še:
penzionsko restavracijo Kristal s 250 sedeži, samopostrežnim bifejem in SHOW COOKINGOM; a la carte restavracijo Kaiser, bar Lobby, najboljše slaščice v hotelu boste lahko poskusili v Cappuccino baru in kavarni Imperila. Kongresni center, frizerski salon, Wellness center Spa & Beauty, Center tradicionalne tajske terapije SAWAN in se razvajali v bazenih in savnah Lotus term. Hotel Zagreb je povezan z Grand hotelom Sava.

NOVA PREOBLEKA