Grand Hotel Sava****superior - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Previous
Next
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Grand Hotel Sava****superior

S cvetočim parkom in zeleno naravo obdan hotel vam nudi pravo sprostitev. V hotelu vas pričakuje prijazno osebje, ki bo poskrbelo za vašo dobro počutje in nepozabna doživetja.

Prepustite se čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje v prestižnih sobah LUX kot malo kje. V najboljšem hotelu Grand Hotelu Sava**** Superior imajo za vas in vaše popolno udobje nove sobe LUX v mondenem stilu Ars natura, ki ponujajo sprostitev v sozvočju z naravo. Prepričali se boste, da je lahko bivanje nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo. Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki maserjev Roi Spa-ja, objemi termalne vode v hotelskem bazenu Lotus in savnami, gurmanskimi užitki v njihovih restavracijah in sladkimi dobrotami kavarne in slaščičarne Cappuccino ali Imperial. Nepozabno doživetje lepot Rogaške lahko preživite z nastanitvijo v sobah Superior, ki so prav tako sestavni del Grand Hotela Sava in bivanje v tem tipu sobe nudi popolno udobnost in sproščenost, ki jo v času dopusta potrebujemo. 

Hotela sta med seboj povezana in nudita recepcijo, hotelsko restavracijo Kristal, a΄la carte restavracijo Kaiser, Lobby bar, kavarno Cappuccino, Kongresni center Rogaška, bazen Lotus s termomineralno vodo, 2x jacuzzi, savne in tepidarium, Roi Medico & SPA, fitness, frizerski salon, Sava shop. 

Hotel ponuja 232 dvoposteljnih sob in 17 apartmajev. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš ali kad), toaletnim prostorom, televizorjem, radijskim sprejemnikom, telefonom, mini-barom, sefom, kopalnim plaščem, klimatsko naprava, brezplačnim WI FI, balkonom.

Sobe Superior Lux

Opremljenost: zakonske postelje različnih dimenzij, sat&pay TV, radio, telefon z direktno zunanjo linijo, brezžični dostop do interneta WI FI, mini bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava, balkon, določene sobe s povezanimi vrati, WC, kopalnica s tušem (v suitah jacuzziji), brezplačen parkirni prostor.

Sobe Superior

Opremljenost:
kopalnica (s tušem ali kadjo), WC, TV Sat, radio, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava, priključek za internet brezplačen WI FI, balkon ter sobe s povezanimi vrati, brezplačen parkirni prostor.
Grand hotel Sava ponuja še:
penzionsko restavracijo Kristal s 250 sedeži, samopostrežnim bifejem in SHOW COOKINGOM; a΄la carte restavracijo Kaiser, bar Lobby, najboljše slaščice v hotelu boste lahko poskusili v Cappuccino baru in kavarni Imperila. Kongresni center, frizerski salon, Wellness center Spa & Beauty in se razvajali v bazenih in savnah Lotus term.