Katere postopke mi priporočate, če imam bolečine v sklepih?

Spoštovani,

Bolečine v sklepih lahko povzročajo degenerativne spremembe, poškodbe ali pa preobremenitveni sindromi. Prvi korak je, seveda, pregled pri zdravniku spec. fizijatru, ortopedu, ki bo na podlagi anamneze, kliničnega pregleda ter ev dodatnih dg preiskav natančno ugotovil kaj je vzrok vaših težav ter potem določil terapijo.

V našem centru je zdravljenje osnovano na fizioterapiji in balneologiji (kar pomeni koriščenje naravnih dejavnikov kot so termalna voda, blatne obloge, glina).

V terapiji koristimo ( uporabljamo) najsodobnejšo opremo za fizikalno terapijo proizvajalca BTL-

Visokointenzivni laser, magneto terapijo, limfno drenažo, elektroterapijo, UZV terapijo.

Novico predstavlja pnevmopunktura (karboksiterapija) ter injekcije kolagena- oba postopka vplivajo na izboljšanje prekrvavitve mehkih tkiv, vezi, kosti. Kolagen pomaga pri obnavljanju sklepnega hrustanca, vezi, kit in pri celjenju ran. Z injekcijami kolagena pripomoremo k obnavljanju tkiv kostno-mišičnega sistema ter upočasnitvi degenerativnih procesov, kar je nujno za izboljšanje njihove funkcije in za dolgotrajnejši učinek zdravljenja.

Lahko izberete med našimi ROI medical programi (ki vsebujejo določeno število postopkov po priporočilu zdravnika) ali pa program za bolečine v sklepih.