Namizo. Voda za vsako mizo

Dizajn na vsako mizo.

Namizo je edinstvena voda pri nas, saj jo boste našli izključno v izbranih restavracijah, hotelih in gostinskih lokalih. Še ena posebnost je dejstvo, da je na voljo izključno v posebej oblikovanih steklenicah. Naj bodo na mizi izbrane slow food mojstrovine, vina najboljših letnikov, slastni deserti ali skrbno pripravljen espresso, Namizo je vedno pravi spremljevalec. Tak, ki po gentlemansko ne izstopa, temveč s svojo pojavo in izčiščeno formo zaokroži doživetje drobnih trenutkov v družbi.

Namizo je slovenska voda izpod Boča pri Rogaški Slatini z edinstveno zgodbo dovršenega oblikovanja, odločne ekološke note in izbrane kakovosti.

Izpod Boča na mizo.

Voda, ki jo polnimo v steklenice Namizo, izvira iz okolice krajinskega parka Boč v bližini Rogaške Slatine, črpamo pa jo iz vodnjakov, ki so že stoletja vir zdravja in dobrega počutja. Že zaradi neokrnjene narave v naši okolici je Namizo zelo kakovostna voda, kakovost pa odlično ohranimo s polnjenjem v stekleno embalažo, ki bolje ohranja svežino, poleg tega pa v vodo ne prenaša bakterij, kot se lahko dogaja pri nekaterih plastenkah PET.

Voda Namizo je idealna spremljevalka vsakega omizja, saj jo odlikujejo kakovost, svežina in neokrnjen izvir.

Sporočilo je v steklenici.

Pri odločitvi za polnjenje vode Namizo izključno v steklenice nas ni vodila le želja po čim lepšem videzu na mizi, temveč v enaki meri tudi skrb za ohranitev naravnega okolja. Načela trajnostnega razvoja namreč narekujejo izkoriščanje lokalnih naravnih virov, kar zagotavlja manj prevoženih kilometrov od polnitve do porabe, manjšo porabo fosilnih goriv in manjši ogljični odtis. Da je steklo moč reciklirati, pa menda ni treba posebej poudarjati.

Z vodo Namizo boste na mizo prinesli dober videz in ekološko zavest.

Lokacije

Voda Namizo je najraje v dobri družbi, zato vas vabimo v enega izmed skrbno izbranih gostinskih lokalov, hotelov ali restavracij, kjer je na voljo.
V Hotelu Sava Rogaška se s hotelirstvom ukvarjamo že od leta 2000, v vseh teh letih pa smo pogrešali reprezentativno tržno znamko ustekleničene vode, ki bi jo lahko ponudili gostom. Zato smo se odločili, da na podlagi bogatih izkušenj sami ponudimo ustekleničeno vodo Namizo posebej za segment HORECA.

Kontakt

Za več informacij o tržni znamki Namizo pošljite elektronsko pošto na info@namizo.si, za naročila pa na narocila@namizo.si.

Hotel Sava Rogaška d.o.o.
Zdraviliški trg 6
3250 Rogaška Slatina