Suite Pegasus

Suita Pegasus se razprostira na 49 m2, krasi jo balkon s pogledom na veličasten park in na pomirjujoče gozdne površine. Nahaja se v 3. nadstropju in ima predsobo, spalnico s foteljem in pisalno mizo, dnevno sobo s sedežno garnituro in pisalno mizo. Oprema v suiti je iz toplih naravnih materialov, ki omogočajo odlično počutje. V njej najdemo še dva Sat &TV, minibar, telefon z direktno zunanjo linijo in brezžični dostop do interneta. Na voljo sta dve kopalnici, ena luksuzna z dvema umivalnikoma, bidejem, WC-jem, s tušem, z masažno kadjo in vrhunsko kozmetiko L'Occitane; druga kopalnica je nekoliko manjša z enim umivalnikom, WC-jem in s tušem. Posebnost suite je, da je povezana z dvoposteljno lux grand sobo in se lahko po potrebi uporablja tudi kot družinska suita.

Božanstvo in spoštovanje

Legenda o nastanku rogaškega vrelca pravi, da je bog Apolon krilatemu konju Pegazu, ki je po grški mitologiji muzam na gori Helikon odprl vrelec Hippocrene, pokazal mesto na območju današnje Rogaške Slatine in dejal: »Tu, kjer stojiš, je vir zdravja in resnična božja moč. Namesto Hippocrene pij Roitschocrene, rogaški vrelec, ki je pred teboj!« Močna simbolika konja izhaja že iz mitologije. Konj daje občutek božanskosti in velikega spoštovanja. Simbolizira veličanstvo, vzvišenost, nadnaravnost – lahko oznanja nebesa.

Občutek veličastnosti spremlja tudi vaše bivanje v suiti Pegasus. Izbrana razkošna oprema ponuja neizmerne trenutke ugodja. Z malo drznosti bi lahko rekli, da je občutek malo nadnaraven, nebeški ali božanski kot je božanski krilati konj.

Zakaj izbrati LUX sobe?

  • Odlična kakovost storitev s posebnim poudarkom na individualnem pristopu do gosta.  
  • Vrhunski design in oprema različnih sob in suit.
  • Wi-Fi v vseh sobeh – gratis.
  • Direkten dostop do termalnega bazena Lotus s savnami in do Centra zdravja in lepote.
  • Možnosti rezervacije individualnih SPA sob s lastno finsko savno in jacuzzijem.

Preverite ostale sobe