Suite Panoramic

Suita Panoramic se razprostira na 63 m2 s teraso površine 27 m2, od koder je krasen pogled na veličasten park in na mogočen gozd. Nahaja se v 5. nadstropju in ima predsobo, dnevno sobo s sedežno garnituro in pisalno mizo. V suiti se nahajata tudi dve spalnici, ena izmed njiju ima francosko ležišče dimenzije 140 x 200. Oprema v suiti je iz toplih naravnih materialov, ki omogočajo odlično počutje. V apartmaju vam nudimo dva Sat &TV, minibar, telefon z direktno zunanjo linijo in brezžični dostop do interneta. Na voljo je luksuzna kopalnica z dvema umivalnikoma, bidejem, WC-jem, s tušem, z velikim jacuzzijem in vrhunsko kozmetiko L'Occitane. Posebnost je velika terasa s savno, z jacuzzijem in ležalniki.

Obzorje in užitek

Rogaško Slatino obdajajo trije hribi – Boč, Plešivec in Donačka gora. Najbolj znan je vsekakor Boč, kjer je širše območje zaradi pestrosti in množice naravnih vrednot zavarovano kot krajinski park. Prava atrakcija je nežna velikonočnica ali veliki kosmatinec, saj je ena najbolj ogroženih rastlinskih vrst v Sloveniji. Razgibano hribovje zaznamujejo strnjeni in ohranjeni gozdovi, v katerih prevladujejo listavci, predvsem bukev, kostanj, javor in hrast. Zaplate travnikov popestrijo bujno podobo narave, ki spomladi in poleti kipi od življenja.

Z novo energijo za življenje se boste napolnili tudi v suiti Panoramic. Odpočili si boste oči in se nadihali svežega zraka. Ob pogledu na slikovite rogaške griče, kjer letni časi spreminjajo barve narave, boste odmislili vse skrbi in se prepustili blagodejnim učinkom krajine. 

Zakaj izbrati LUX sobe?

  • Odlična kakovost storitev s posebnim poudarkom na individualnem pristopu do gosta.  
  • Vrhunski design in oprema različnih sob in suit.
  • Wi-Fi v vseh sobeh – gratis.
  • Direkten dostop do termalnega bazena Lotus s savnami in do Centra zdravja in lepote.
  • Možnosti rezervacije individualnih SPA sob s lastno finsko savno in jacuzzijem.

Preverite ostale sobe