Swiss Cellcosmetic - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Previous
Next
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Swiss Cellcosmetic

Pustite se razvajati v trenutkih čiste sprostitve, ko obnavljanje, sprostitev in občutek lepote vodijo do zadovoljstva in dobrega počutja…

Prepustite se negam, ki pomlajujejo kožo in zaupajte rokam naših izkušenih terapevtov. Vabimo vas na prestižne nege, ki uživajo velik ugled med najboljšimi negami obraza in telesa na svetu, saj vsebujejo najnaprednejše sestavine, ki jih omogoča znanost.

 

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo Cellcosmet & Cellmen Spa profesionalno kozmetiko iz Švice, ki je visoko tehnološki kozmetik. Kozmetske nege so edinstvene, ker izjemno učinkovito pomlajujejo obraz in definirajo robove telesa.

 

Ženske in moški lahko izbirate med velikim številom različnih neg, ki bodo zadovoljile vaše potrebe. Nepozabna izkušnja in prečudovito dobro počutje.

Učinkovita nega in dobro počutje hkrati.

ŽENSKE NEGE

SWISS REVITALISING

Luksuzni anti-age tretma, ki temelji na celični terapiji. Oblikuje obrise obraza, vrača mladosten sijaj in intenzivno poživlja. Postopek vsebuje nego obraza in rok. (90min)  

EUR 175SWISS DELUX

Absolutni luksuzni program, ki temelji na celični terapiji. Oblikuje obrise obraza, vrača mladostni sijaj, intenzivno oživlja funkcije kože. Zelo učinkovita luksuzna nega, ki vklučuje tretma rok in stopal. Postopek vsebuje nego obraza in rok.(120min)  

EUR 210

SWISS ULTRASONIC

ULTRASONIC SWISS DELUXE

Zelo učinkovit tretma za obraz z globinskim delovanjem. V kombinaciji z ultrazvokom se celične sestavine bolje vpijajo.Oblikuje obrise obraza, vrača mladosten sijaj,intenzivno oživlja funkcije kože.Postopek vsebuje nego obraza in rok. (120min)  

EUR 240

 

SWISS ULTRASONIC

Zelo učinkovit tretma za obraz z globinskim delovanjem. V kombinaciji z ultrazvokom se celične sestavine bolje vpijajo. (60min)  

EUR 150

 

SWISS CELLHANDS

Intenzivno revitalizirajoča luksuzna nega za občutljivo strukturo kože na rokah. Preprečuje pojav zgodnjih znakov staranja kože in pigmentnih madežev. (30min)  

EUR 65

SWISS INTENZIV

SWISS ELASTO-COLLAGEN

Specialna nega razvita za intenzivno hidratacijo, glajenje kože in učvrstitev tkiva. Kožne zaloge vlage so občutno izboljšane, elastičnost kože je ponovno vzpostavljena. Še posebej učinkovita pri globokih gubah, brazgotinah in strijah.(60min)

EUR 150

 

 

SWISS RELAXING

Sproščujoča in pomirjajoča nega za občutek ugodja. Odpravlja znake utrujenosti in stresa, intenzivno hidratizira in učvrsti kožo. (60min)   

EUR 150

SWISS RADIANCE

Globoko delujoča regenerirajoča nega za intenziven sijaj in dolgoročno izboljšanje strukture kože obraza in dekolteja. Čisti Anti-Age in energijski tretman zahvaljujoč edinstvenim ekstraktom planike,dragocenih vrst zemlje, kombuče ter čistim elastin-kolagenom. (60min)

EUR 150

 

 

SWISS ANTI-ACNE

Specialen tretma globinskega čiščenja za problematično kožo(akne). Encimsko delovanje nežno odstrani nečistoče in bakterije. Koncentrirane celične sestavine uravnotežijo kožo. (60min)                                                                                        

EUR 150

SWISS BODY za ŽENSKE

SWISS BODY GOMMAGE: Piling celega telesa z anti celulitnim delovanjem, ki aktivira metabolizem in očisti telo. (30min)

EUR 66


SWISS ANTI CELLUITE: Nega telesa za glajenje in preoblikovanje.Deli telesa so ponovno definirani in preoblikovani,tkivo je očiščeno, zaloge maščobe so odstranjene. (1,30 URE)

EUR 160

 

SWISS BODY CONTOUR FIRMING: Deli telesa so ponovno definirani in preoblikovani,koža je vidno bolj prožna. Nega za glajenje celega telesa izboljša videz in tonus kože. (1,30 URE)

EUR 160

SWISS BODY DETOX: Intenzivna nega,ki sprošča stres in odstranjuje strupe iz telesa. Idealna nega v kombinaciji s Swiss anti cellulite. (1 ura)

EUR 110

 

SWISS BODY RELAX: Sproščujoča masaža hrbta,ki odpravlja stres. Intenzivna aroma terapevtska masaža,ki ji sledi toplo ovijanje telesa. (1 ura) 

EUR 110

 

SWISS CIRCULATION HEAVY LEGS: Nega za razbremenitev težkih nog, ki imajo probleme s cirkulacijo ter zastajanjem vode. Noge osveži,otekline izginejo. Nega je s hladilnim učinkom. (1,30 ura)

EUR 160

 

SWISS FOOT REVIVAL: Piling in masaža stopal, ki pospeši cirkulacijo in odpravlja utečenost. Zagotavlja občutek svežine. Anti  bakterijski kompleks regulira ekosistem celic. (30 min)              

EUR 60

SWISS CELLMEN / MOŠKE NEGE

SWISS REVITALISING

Luksuzni anti-age tretma, ki temelji na celični terapiji.oblikuje obrise obraza, vrača mladosten sijaj in intenzivno poživlja. Zelo učinkovita luksuzna nega, ki vključuje postopek rok in stopal. (90min) 

EUR 180

 

SWISS DELUXE

Absolutni luksuzni program,ki temelji na celični terapiji. Oblikuje obrise obraza, vrača mladosten sijaj, intenzivno oživlja funkcije kože. Zelo učinkovita luksuzna nega, ki vključuje postopek rok in stopal. (120min) 

EUR 210

SWISS ULTRASONIC

ULTRASONIC SWISS DELUXE

Zelo učinkovit tretma za obraz z globinskim delovanjem. V kombinaciji z ultrazvokom se celične sestavine bolje vpijajo.Oblikuje obrise obraza, vrača mladosten sijaj,intenzivno oživlja funkcije kože.Postopek vsebuje nego obraza in rok.(120min)

EUR 240

 

SWISS ULTRASONIC

Zelo učinkovit tretma za obraz z globinskim delovanjem. V kombinaciji z ultrazvokom se celične sestavine bolje vpijajo. (60min)

EUR 150

SWISS INTENZIV

SWISSELASTO-COLLAGEN

Specialna nega razvita za intenzivno hidratacijo, glajenje kože in učvrstitev tkiva. Kožne zaloge vlage so občutno izboljšane, elastičnost k ože je ponovno vzpostavljena. Še posebej učinkovita pri globokih gubah, brazgotinah in strijah. (60min)

EUR 150

 

SWISS RELAXING

Sproščujoča in pomirjajoča nega za občutek ugodja. Odpravlja znake utrujenosti in stresa, intenzivno hidratizira in učvrsti kožo. (60min) 

EUR 150

 

SWISS RADIANCE

Globoko delujoča regenerirajoča nega za intenziveni sijaj in dolgoročno izboljšanje strukture kože obraza in dekolteja. Čisti Anti-Age in energijski tretman zahvaljujuč edinstvenim ekstraktom planike, dragocenih vrst zemlje, kombuče ter čistim elastin-kolagenom. (60min)

EUR 150

SWISS ANTI-ACNE

Specialen tretma globinskega čiščenja za problematično kožo (akne). Encimsko delovanje nežno odstrani nečistoče in bakterije. Koncentrirane celične sestavine uravnotežijo kožo. (60min)

EUR 150

 

 

SWISS CELLHANDS

Intenzivno revitalizirajoča luksuzna nega za občutljivo strukturo kože na rokah. Preprečuje pojav zgodnjih znakov staranja kože in pigmentnih madežev. (30min)

EUR 65

SWISS BODY za MOŠKE

SWISS BODY DETOX

Intenzivna nega,ki sprošča stres in odstranjuje strupe iz telesa. Idealna nega v kombinaciji s Swiss anti cellulite. (1 ura) 

EUR 110

 

SWISS BODY RELAX

Sproščujoča masaža hrbta,ki odpravlja stres. Intenzivna aroma terapevtska masaža,ki ji sledi toplo ovijanje telesa. (1 ura)                                                                                                          

EUR 110

 

SWISS CIRCULATION HEAVY LEGS

Nega za razbremenitev težkih nog, ki imajo probleme s cirkulacijo ter zastajanjem vode. Noge osveži,otekline izginejo. Nega je s hladilnim učinkom. (1,30 ure)  

EUR 160

 

SWISS BODY GOMMAGE

Piling celega telesa z anti celulitnim delovanjem, ki aktivira metabolizem in očisti telo. (30min) 

EUR 66

 

SWISS FOOT REVIVAL

Piling in masaža stopal, ki pospeši cirkulacijo in odpravlja utečenost. Zagotavlja občutek svežine. Anti  bakterijski kompleks regulira ekosistem celic. (30min) 

EUR 60