Dr. Gifing - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Previous
Next
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Dr. Gifing

Center za krono prehrano in pomlajevanje

"Hrana naj bo vaše zdravilo in vaše zdravilo naj bo hrana."

 Hipokrat (460 - 377 pr. n. št.), oče medicineEdinstvena rešitev za zdravje vašega telesa.

Svetovno znano in 100-odstotno uspešno metodo krono prehranjevanja, ki ponuja individualen program prehrane za trajno reševanje zdravstvenih težav, prakticira že več kot 60.000 zadovoljnih strank.

Pridružite se jim!

 

Odslej individualen program krono prehrane tudi v Sloveniji!

 

Krono prehrana Dr Gifing je način prehranjevanja s katerim boste brez težav in odrekanja izgubili odvečno težo in dosegli optimalno sliko zdravja. V primeru, da nimate težav s težo, boste z individualnim nutricističnim načrtom izboljšali zdravje in s tem tudi splošno psiho fizično počutje. Že v nekaj tednih boste opazili spremembe - imeli boste veliko več energije, izboljšala se bo kvaliteta spanca, vaša koža bo bolj čista in prožna, izboljšala pa se bo tudi kvaliteta vaših las. Pri Dr Gifing programu krono prehrane ne gre le za izgubo teže, temveč za upočasnitev procesov staranja v vašem telesu. Bi radi v svoje življenje vrnili mladostno energijo? Bi na zdrav in enostaven način užili mladost? Pridružite se nam v Dr Gifing centru za krono prehrano in pomlajevanje v Rogaški!