Šumenje sinjega morja - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Šumenje sinjega morja

Vse je stvar užitka in imidža! Nič se ne more primerjati s križarjenjem v vašem slogu, razkošju in glamurju. Neprekosljiva usluga in luksuzna namestitev sta kot nalašč za poslovno elito. Najem jahte je čudovita nagrada za vaše trdo delo, lahko pa s povabilom na krov nagradite svoje poslovne partnerje za odlično sodelovanje.

Najem jahte

Luksuzne jahte so izvrstna izbira za tiste goste, ki si za svoje počitnice želijo resnično najboljše. Raziščite morje na komfortnem plovilu z vrhunskimi storitvami. Sami se lahko odločite, kam boste pluli.

Najem jadrnice

Najem jadrnice vam odpira neskončne možnosti raziskovanja čudovitih otokov in s celine nedostopnih zalivov. Okušajte morsko hrano, ki jo pripravite ali celo ulovite sami, ali pa obiščite mirno ribiško vasico, kjer vam postrežejo sveže morske specialitete, ki jih za vas pripravijo ribiški mojstri. Doživite nepozabno dogodivščino v enem od najlepših morij, v Jadranskem morju, kjer je vsak zaliv, vsak otoček, vsaka vasica zgodba zase.

Najem čolna

Najem motornega čolna vam odpira številne možnosti za nepozabna doživetja: raziskovanje skritih otokov in nedostopnih zalivov, morski ribolov, potapljanje ali obisk ribiških vasic z neokrnjeno naravo in mediteranskimi specialitetami.