Udobje na cesti - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Udobje na cesti

To je eleganten stil, najvišje udobje, inovativna tehnologija in dinamična vožnja.
Ste za najem elegantnih avtomobilov ali katerega koli drugega eksotičnega modela avtomobila iz voznega parka? Ali za transfer z letališč? Ali za prevoz v druge države po Evropi, kjer boste uživali v vožnji ter v različnih ugodnostih in storitvah, ki jih ponuja Grand hotel Sava****superior?

Transferji

Doživite sproščeno in uglajeno vožnjo z luksuznim vozilom in voznikom!


Kadar potrebujete poseben prevoz visoke kakovosti, lahko pri nas naročite VIP prevoz in si privoščite izjemno doživetje razkošja in uglajenosti z luksuznimi vozili.


Z limuzinami visokega razreda lahko v celoti ustrežemo vašim zahtevnim poslovnim partnerjem od prihoda na letališče, namestitve v rezerviranem hotelu, do prevozov na sestanke ali konferenčne lokacije.

Športni avtomobili

Za pomembna poslovna srečanja, svečane in posebne priložnosti izbirajte med različnimi luksuznimi avtomobili ter doživite razkošje, uglajenost in dinamično zmogljivost.


Če želite svoj neponovljivi življenjski dogodek proslaviti na poseben način, izberite:

LAMBORGHINI GALLARDO

Ukrotiti divjega Gallarda je resen posel. Svoje doda še zvok motorja, ki vozniku venomer dopoveduje, da se z njim ni bosti. Niti predstavljati si ne morete, kaj vse se skriva v sloganu: Are you ready to ride? In če je vaš odgovor pritrdilen, potem sledi užitek, ki ga ni mogoče opisati z besedami. Šele ko boste pritisnili na pedal za plin, boste to izvedeli.

FERRARI 430 SCUDERIA

Sredinski motor s pogonom na zadnji par koles, hiter robotiziran menjalnik s prestavljanjem v 60 milisekundah in nizka masa so odlike tega prvovrstnega dirkalnika. Kljub popolnoma dirkaški zasnovi se izkaže za neverjetno kultiviranega v vsakdanjem prometu. Gumb za mehkejšo nastavitev blažilnikov in različne možnosti nastavitve stabilnostne elektronike z manetinom na volanu omogočajo vozniku, da prilagodi vozilo skoraj vsaki podlagi. To je avto, ki močno odstopa od klasičnih športnih vozil. Njegovi izjemni pospeški ponujajo pravo doživetje za volanom, ki je skoraj na meji resničnega. Skratka lahko je pohleven avto za razkazovanje ali pa čistokrvni dirkalnik – vse v enem.

Porsche 911 Turbo

Pravi športnik, ki pa ne nosi zaman naziva ljudsko športno vozilo. Avtomatski menjalnik s tiptronic funkcijo ponudi vozniku prav diskretno umirjenost v vožnji, vendar se s pritiskom na plin avto prelevi v izredno zmogljivo vozilo. Za marsikoga so njegove končne zmogljivosti pravo razodetje. Takoj ko se prebudi turbinski polnilnik, nam motor ponudi odličen navor in pravo mero adrenalina. Štirikolesni pogon je izjemna kombinacija za hitre ovinke, posebej na zaprtem cestišču ali poligonu. Vse seveda le do meje fizike in varnosti. Skratka izjemno vodljiv in uporaben avto.

Klasični avtomobili

Športno, postopno in prefinjeno–vozni park klasiki je rezultat fine tehnike, ki se ponaša s tehnološkimi inovacijami, kakovostno izdelavo in z uspešnostjo, saj temelji na veliko več kot le na moči motorja.