Užitki v zraku - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Užitki v zraku

V potniški kabini boste doživeli pravi prestiž poslovnega letenja.

Letenje z nami ni samo hitro in priročno, temveč tudi cenovno ugodno. Nudimo panoramske polete z zasebnim letalom, prevoze in izlete s helikopterjem ter panoramske polete s športnimi letali in z baloni.

Privat jet

Udobje leta zagotavlja velika, tiha in svetla kabina s sedmimi okni in z avtomatsko uravnavano klimo. Šest nastavljivih usnjenih sedežev sprejme prav toliko potnikov s pilotom.
Socata TBM 850 je enomotorno, turbopropelersko, šestsedežno, nizkokrilno letalo. Moč motorja je 850 KM. Letalo poganja štirikraki propeler s spremenljivim korakom.

Helikopterski prevozi

R44 Robinson's helikopterji Raven Serieszagotavljajo odlično zanesljivost, odzivnost in višinsko zmogljivost, zaradi česar je R44 idealni helikopter za zasebno in poslovno rabo.


Robinson 44 Raven II
Motor:
Lycoming. 240 HP
Potovalna hitrost:200 km/h
Nosilnost:pilot + 3 potniki

Panoramski poleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin, kamor vas letalo pripelje.


Na voljo so izleti za vse, ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja ali rekreacijskega oddiha in dobre hrane kot tudi za tiste, ki želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način.

Polet z balonom

Prisluhnite naravi, poslušajte žvrgolenje ptic, sledite srcu in svojim sanjam.Privoščite si eno od zadnjih pravih avantur – poletite s toplozračnim balonom.V mehkem objemu vetra vas čaka nepozabna avantura.


Z baloni lahko poletite takrat, ko je narava najlepša, zgodaj zjutraj ali zvečer. Uživajte v tihem poletu, opazujte jutranje igre svetlobe in svet pod seboj.