Veličina in neskončna ljubezen - Suite Ferdinand / Kaiser - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Veličina in neskončna ljubezen - Suite Ferdinand / Kaiser

Cesar Franc Jožef je vladal kar 68 let. Po nekaterih pričevanjih njegov zakon s Sisi ni bil srečen, saj se cesarica ni nikoli prilagodila dvoru in je bila v nesoglasju s kraljevo družino. Franc Jožef njene smrti ni nikoli prebolel: »Nikoli ne boste vedeli, koliko mi je pomenila. Nikoli ne bo vedela, kako sem jo imel rad. Nihče ne ve, kako sva se ljubila.«Cesarica je odigrala pomembno vlogo v njegovem življenju in prav tukaj v Rogaški Slatini sta bila skupaj, kar je bila redkost. Cesar je Sisi močno ljubil in pogrešal. Včasih, ko je dolgo ni bilo, je hodil po njenih sobanah in se nežno dotikal pohištva, pokritega z belo prevleko.


Suita Kaiser opeva neizmerno cesarjevo ljubezen. Ker si Sisi in Franc zaradi dvornih obveznosti nista nikoli privoščila medenih tednov, je ta suita kot spomin in opomin na romantično življenje. Razprostira se na 68 m2, kjer ponuja številne sobane za pravo razvajanje in počitek.

Suiti Kaiser in Ferdinand se razprostirata na 68 m2, imata dva balkona (Kaiser enega) s pogledom na čudovit park in na pomirjujoče gozdne površine. Nahajata se v 2. oz. 4. nadstropju in imata predsobo, dve spalnici, jedilnico za štiri osebe in dnevno sobo s sedežno garnituro. Oprema v suitah je iz toplih naravnih materialov, ki omogočajo odlično počutje. Suiti nudita dva Sat &TV, minibar, telefon z direktno zunanjo linijo in brezžični dostop do interneta. Na voljo sta dve kopalnici, ena luksuzna z dvema umivalnikoma, bidejem, WC-jem, s tušem, z velikim jacuzzijem in vrhunsko kozmetiko L'Occitane; druga kopalnica je nekoliko manjša z enim umivalnikom, WC-jem in s tušem. Suiti sta idealna rešitev za vse, ki potrebujete udobje. Z odličnimi storitvami hotela nudita resnično vrhunsko namestitev.