Narava in spokoj - Suite Bellevue - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Narava in spokoj - Suite Bellevue

Rogaška Slatina je kraj, odmaknjen od vrveža velikih mest. V njem se razlega mir, obdan z bujno gričevnato krajino. Veličasten park pomirja s svojo mogočnostjo in ubranostjo, okoliški gozd vabi v svojo blagodejno senco. Kljub temu da je hotel ohranil šarm zgodovine, se je hkrati približal najvišjim pričakovanjem sodobnega gosta, saj vas zapelje s svojo mogočno podobo in z razkošno ponudbo.


Razkošna je tudi suita Bellevue, kjer čas mineva drugače in ga je vselej dovolj za najljubše užitke in razvajanja. Stilno pohištvo pričara svet elegance in ustvarja občutek čarobnosti. Pomirjajoč pogled na bližnjo okolico vam bo takoj povedal, kje ste – sredi rajskega sveta.

Suite Bellevue se razprostira na 42 m2in se ponaša s teraso površine 38 m2, od koder je čudovit pogled na veličasten park in na pomirjujoče gozdne površine. Nahaja se v 5. nadstropju in ima predsobo, dnevno sobo s sedežno garnituro in pisalno mizo ter spalnico. Oprema v suiti je iz toplih naravnih materialov, ki omogočajo odlično počutje. Suita nudi dva Sat &TV, minibar, telefon z direktno zunanjo linijo in brezžični dostop do interneta. Na voljo je luksuzna kopalnica z dvema umivalnikoma, bidejem, WC-jem, s tušem, z velikim jacuzzijem in vrhunsko kozmetiko L'Occitane. Posebnost te suite je velik zimski vrt s savno in z jacuzzijem, ki prehaja v teraso z ležalniki.