Mondenost in luksuz - Suite Attems - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Mondenost in luksuz - Suite Attems

Veliko zaslug za razcvet Rogaške Slatine v 19. stoletju ima deželni glavar grof Ferdinand Attems. Prav na njegovo pobudo se je zdravilišče začelo intenzivno razvijati in dobivati svojo prestižno podobo. S posebno mogočno in bogato arhitekturo je Rogaška Slatina postala mondeno zdravilišče.


Otipljivi pridih mondenosti boste našli v prestižnem apartmaju Attems. Užitek, ki ponuja trenutke izbranega oddiha. Prostor, kjer lahko začutite mogočnost veličine grofa Attemsa.


Suite Attems se razprostirajo na 42 m2, krasi jih po en balkon s pogledom na pomirjujoče gozdne površine. Nahajajo se v 3. nadstropju in imajo predsobo, spalnico, dnevno sobo s sedežno garnituro in pisalno mizo. Oprema v suitah je iz toplih naravnih materialov, ki omogočajo odlično počutje. V njih najdete dva Sat &TV, minibar, telefon z direktno zunanjo linijo in brezžični dostop do interneta. Na voljo je kopalnica, luksuzna z dvema umivalnikoma, bidejem, WC-jem, s tušem, z velikim jacuzzijem in vrhunsko kozmetiko L'Occitane. Posebnost ene od suite je, da je povezana z dvoposteljno lux sobo, ki ima francosko ležišče dimenzije 140 x 200 in se imenuje Attems.