Dostojanstvo in eleganca - Spa suite Sisi - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Dostojanstvo in eleganca - Spa suite Sisi

Kot je znano, je Franc Jožef s svojo ženo Sisi hotel obiskal ob odprtju Kristalne dvorane Zdraviliškega doma. V paviljonu sta pila zdravilno mineralno vodo. Sisi sta pomirjala tišina in prečudovit pogled na veličasten park.


Cesarica je slovela po svoji lepoti, ekstremno dolgih laseh, ki so v zadnjih letih njenega življenja segali že do tal, in ozkem pasu, ki je v obsegu meril komaj 50 cm. K temu so pripomogli tesno zavezan korzet, stroga dieta, za katero je skrbela osebna kuharica,in intenzivna športna aktivnost. Marsikdo namreč ne ve, da je bila cesarica v odlični fizični pripravljenosti, saj je vsak dan telovadila, dvigovala uteži in izvajala indijske sprostitve metode. Njeni telovadni pomočniki so jo spremljali celo na potovanjih. Bila je ena izmed boljših jahalk v Evropi, njene spretnosti so priznali tudi na madžarski zvezi jahačev in lovcev, kar je bil velik uspeh.


Ker je cesarici Sisi izredno veliko pomenil njen videz, ima Sisi suita zasebni manjši spa center, kjer se boste v razkošju intime in miru razvajali v finski savni in jacuzziju z znano Sisijino kopeljo ter sproščali na udobnih počivalnikih. Ko boste stopili do balkona, vas bo prevzel pogled na veličasten park in paviljon, kjer je ob obisku Rogaške Slatine užival kraljevi par.

Spa Sisi suita nudi 42 mbivalnega dela in 22 mspa centra, nahaja se v 3. nadstropju, ima en balkon s pogledom na veličasten park in pomirjujoče gozdne površine. V njej najdete predsobo, večjo dnevno sobo s sedežno garnituro, pisalno mizo in spalnico. Oprema v apartmaju je iz toplih naravnih materialov, ki omogočajo odlično počutje. V suiti imate na voljo dva Sat &TV, minibar, telefon z direktno zunanjo linijo in brezžični dostop do interneta. Krasita jo še kopalnica z bidejem, WC-jem in vrhunsko kozmetiko L'Occitane. Posebnost suite Sisi je spa center s finsko savno, z velikim jacuzzijem in s počivališčem. Suito lahko najamete kot samostojno sobo za hotelske in zunanje goste, ki želijo uživati zase.