Razkošno udobje - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Razkošno udobje

Razkošen hotel, kjer začutite preplet narave, zgodovine in kraljevskega udobja. Kjer oživijo stoletja stare zgodbe. Kjer okusite zdravilno slatinsko vodo.


Del bogate zgodovine je tudi družina Pšeničnik, ki je pred leti kupila hotel. Zavedala se je pomembnosti preteklosti kraja in pri prenovi hotelu in Rogaški vrnila nekdanjo slavo, prestiž in mondenost.


Legenda pravi, da je grof Peter Zrinjski prvič okusil zdravilno moč rogaških vrelcev iz vrbovega debla. Potem so zdravilne učinke slatinske vode – te svetovno znane rogaške »penine« – štiri stoletja preizkušali člani grofovske družine Attems, Habsburg, Bonaparte, Hohenzollern, Bourbon, Obrenović, Karađorđević idrPrepričajte se v resničnost legende. 


Pred restavracijo Kristal je vrbovo deblo, iz katerega teče slatinska voda. Prestižno udobje hotela v mondenem stilu Ars natura k vam pripelje gracije narave – zdravilno vodo, sproščujočo tišino, izbrano gastronomijo in bogat kulturno-umetniški utrip. Prepričali se boste, da je lahko bivanje zdravilno. Še posebej, če ga boste obogatili z blagodejnimi dotiki in objemi vode v termah Lotus –edinih termah v Rogaški Slatini s termalno-mineralno vodo v bazenu– ter z magičnimi sladkostmi iz kavarne in slaščičarne Cappuccino ali Imperial.