Poroke - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Previous
Next
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Poroke

Sanjska poroka v veličastnem parku, ki ve za ljubezen

Ko boste iskali (k)raj na zemlji, kjer bi radi doživeli enega najlepših trenutkov v svojem življenju, se ustavite v Rogaški Slatini. To je kraj, kjer boste ustavili ure, ki jih žene vladar čas in pustili v svojem srcu skrivnostno sled romantike.


Že od nekdaj je idilično zdraviliško mesto privabljajo številne eminentne goste. Pred davnimi časi sta se po rogaškem parku ponosno sprehajala cesar Franc Jožef in cesarica Sisi, tu je note za svoje glasbene mojstrovine snoval Franz Liszt… Med sprehodompo veličastnemparku, ki ga krasi na tisoče drhtečih cvetlic, boste spoznali, da je pri nas vredno pustiti delček srca.


V osrčju Rogaške vas pričakujerazkošen Grand hotel Sava superior**** s slovesom najboljšega hotela, v vsem svojem blišču in lepoti. Vam in Vašimdragim svatom nudimo vrhunsko namestitev s kraljevskim razvajanjem v wellness centru Lotus, nepozabno sprostitev v bazenu z blagodejno termalno vodo ali v prostranih savnah in gurmanske užitke v prvovrstni restavraciji. 

Da bodo sanje večne...

V pravljični cerkvici svete Ane v bližiničarnega parka in v zavetju mogočnih večstoletnih dreves boste izmenjali prstana in si izrekli večno zvestobo. Pred matičarja boste stopili v zgodovinskem glasbenem paviljonu Tempel.


In še trenutki za fotografsko oko v skrivnostnem objemu veličastnega parka zbajno drhtečimi cvetlicami. Po času, polnem čustev, obredov ter skritih in izrečenih želja nastopi čas za zabavo in sprostitev. S harmonijo mavričnih okusov Vas bodo očarali naši kuharskih virtuozi iz prvovrstne restavracije Kaiser. Ob spremljavi izbrane glasbe, ki bo najprej božala Vašo dušo, se nato dotaknila srca in ga na koncu igrivo prevzela, bodo metulji v trebuhu znova razprli krila in nad vami leteli kot rajske ptice.

Katalog porok (3.83 MB)