Sobe Premium - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Previous
Next
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Sobe Premium

Doživite prijetno in sproščeno vzdušje v hotelu Zagreb.


Hotel Zagreb****

…nekoč stavba, ki se je ob izgradnji leta 1852 imenovala Stanovanjska hiša in so je leta 1885 preimenovali v Agram Haus, leta 1918 pa so nemško ime poslovenili v Zagrebški dom. V svoji zgodovini je od vseh objektov največkrat spremenila svojo notranjost in svojo namembnost. Večino časa je služila kot hotel, sicer pa so bila v njej tudi zdravniška ordinacija, brivski lokal, slatinski arhiv, dietna restavracija, kavarna, stanovanja, svoje prostore pa je tukaj imela tudi takratna zdraviliška uprava. Pred gradnjo so na njenem mestu podrli prvo polnilnico mineralne vode.

Danes se Hotel Zagreb**** s  svojo elegantno preprosto zunanjostjo  poistoveti z okoljem v katerem stoji. Posebno mesto pa je med svojimi vrstniki hotelskih kapacitet v Rogaški Slatini hotel pridobil ravno v letošnjem letu 2015, saj je v celoti osvežil in prenovil svojo notranjost.

44 sob in 7 apartmajev tipa Premium očara z naravnimi toni notranje opreme ter hkrati osveži z barvami, ki pričarajo cvetlični park v hotelski sobi. Z bivanjem v hotelu Zagreb je zgodovina Rogaške Slatine bližje kot kdaj koli poprej in s čudovitim pogledom na centralni park Rogaške Slatine je le ta še bolj pristna. 

 

44 Premium sob Hotel Zagreb (renovirane sobe): od 21m2 – 27m2 – prenovljene s kopalnico s tušem ali kadjo/WC,  LCD TV, telefon, mini bar, sušilnik za lase, nekatere sobni hladilec zraka, sef, brezplačen internetni dostop WI FI.


+ 7 Apartmajev tipa Premium

V vseh sobah in apartmajih so vam na razpolago: kopalni plašč, sobni copati, brisače za osebno higieno, kopalne brisače za bazen in hotelska kozmetika. 

NOVA PREOBLEKA