Doživite bivanje v zelenem - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Previous
Next
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Doživite bivanje v zelenem

S cvetočim parkom in zeleno naravo obdan hotel vam nudi pravo sprostitev. V hotelu vas pričakuje prijazno osebje, ki bo poskrbelo za vašo dobro počutje in nepozabna doživetja.

Grand Hotel Sava****

Prepustite se čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje v prestižnih sobah LUX kot malo kje. V najboljšem hotelu Grand Hotelu Sava**** Superior imamo za vas  in vaše  popolno udobje nove  sobe LUX v mondenem stilu Ars natura, ki  ponujajo  sprostitev v  sozvočju z naravo. Pri nas se boste prepričali, da je lahko  bivanje nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo  sprostilo in napolnilo z dodatno energijo.  Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki naših maserjev, objemih  termalne vode v termah Lotus, gurmanskimi užitki v naših restavracijah in sladkimi  dobrotami kavarne in slaščičarne Cappuccino aliImperial. Za vse našteto pa bomo  poskrbeli mi, ki nam ni vseeno, kako se pri nas počutite in s kakšnimi vtisi se boste  poslovili od nas. Ne samo, da želimo izpolniti vaša pričakovanja, mi jih želimo preseči in vas prepričati, da se je vredno vrniti spet k nam.

Hotel Zagreb****

Doživite prijetno in sproščeno vzdušje v hotelu Zagreb. V hotelu smo pomislili tudi na tiste, ki ne morete brez štirinožnih prijateljev, saj ponujamo tudi sobe, v katerih lahko preživite dopust z vašim hišnim ljubljenčkom.

Hotel Zagreb ponuja še penzionsko restavracijo Kristal s 250 sedeži, samopostrežnim bifejem in SHOW COOKINGOM; À la carte restavracijo Kaiser, bar Lobby, najboljše slaščice v hotelu boste lahko poskusili v Cappuccino baru in kavarni Imperila. Kongresni center, frizerski salon, Wellness center Spa & Beauty, Center tradicionalne tajske terapije SAWAN in se razvajali v bazenih in savnah Lotus term. Hotel Zagreb je povezan s Grand hotelom Sava.

Sobe Premium