Restavracija Kristal - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Previous
Next
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Restavracija Kristal

Zdrava prehrana – vir življenja.

Hrana izraža našo povezanost z zemljo. Vsak grižljaj vsebuje življenje sonca in zemlje. Do katere mere se nam hrana razkrije, je odvisno od nas samih.

Restavracija Kristal je prepoznavna po showcookingu, kjer naši kuharski mojstri pripravljajo tematske obroke neposredno pred gosti. Trikrat na teden vam ob večerih pričaramo tematsko obarvano kulinariko (Okusiti Slovenijo, Okusiti kuhinjo sveta in Svečana večerja ob soju sveč). Nudimo pester izbor prvovrstnih jedi. Živila zanje so skrbno izbrana in vsak obrok jeoplemeniten s svežimi zelišči z našega domačega vrta. Tedensko vam kuharski mojstri pripravljajo njoke ali testenine, suši in druge kulinarične mojstrovinev živo. V restavraciji Kristal začutite kulinariko z vsemi čutili – dobesedno jo doživite.

 

Naši sommelieri vas bodo razvajali z razkošno vinsko zakladnico z vsega sveta in vam pričarali pravo harmonijo hrane in žlahtne vinske kapljice.

 

Ljudje se premalo zavedamo, da je dobro počutje odvisno tudi od prehrane, zato je naša strokovna pomoč pravi korak do vašega odličnega počutja. Svetujemo vam pri izbiri ustrezne dietne prehrane. Naši kuharski strokovnjaki bodo posebej za vas pripravili obrok, primeren za vaše zdravje in vitko postavo. Smo med prvimi v Sloveniji, ki ponujamo tudi ajurvedsko prehrano.

Nudimo vam več vrst diet:

Body slim dieta

Razen strokovnega nasveta pri prehranjevanju vam je na voljo tudi osebni trener, ki vas bo bodril in spremljal vaše rezultate na poti do odlične postave.

Dieta 1000 kalorij

Dieta je primerna za tiste, ki želijo v kombinaciji z zdravilno mineralno vodo izgubiti odvečne kilograme.Svetujemo vam pri sestavi jedilnikov.

Ajurvedska prehrana

Če ste predani indijski medicini in ajurvedskemu načinu življenja, vam na dopustu tega ne bo treba prekiniti, saj imamo strokovnjake tudi za tovrstno prehrano.

Dieta pri putiki

Pri putiki priporočamo posebno kuhano hrano v kombinaciji s pitjem sadno-zelenjavnih sokov.

Žolčna dieta

Pri žolčni dieti je pomembna predvsem nemastna hrana, zato morajo obroki vsebovati malo maščob in čim manj težko prebavljivih snovi. Dietoprilagajamo različnim stanjem bolezni. 

Vedno več ljudi se odloča za vegetarijansko in presnoprehrano. Šef kuhinje se bo z vami posvetoval in vam pripravil vaš jedilnik. Za vsako dieto nudimo individualno obravnavo posameznega gosta.

 

Občasno vas ob večerih razvajamo tudi z živo glasbo – s harmonikarjem ali pianistom.