À la carte restavracija Kaiser - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Previous
Next
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

À la carte restavracija Kaiser

À la carte restavracija Kaiser se s ponosom in intimo dotakne vašega srca, je zakladnica okusov iz osrčja globokih korenin Rogaške Slatine. Mehak, a eleganten prostor v sončnih, karamelnih barvah jeseni, vrhunsko kuharsko znanje, ustvarjalnost ter gostoljubnost osebja pa dopolnjuje značaj domačnosti in topline.


V restavraciji Kaiser ustvarjamo dovršeno enogastronomsko simfonijo okusov pod budno taktirko večkrat nagrajenega kuharskega virtuoza Janija Čonžka, ki je svoje znanje plemenitil v elitnih hotelih sanjskega Dubaja.

Obisk restavracije vselej obljublja zgodbo, pristno in čutno obogateno, ki jo z znanjem in s poznavanjem novih trendov z nasmehom na obrazu kreira najboljša gastronomska ekipa našega hotela. Bogato paleto modernih jedi nadgrajuje še KAISERJEVA ZAKLADNICA VIN, v kateri s ponosom hranimo preko 190 različnih etiket najboljših vinskih steklenic in destilatov na svetu. Zakladnica zagotavlja najširšo ponudbo najboljših slovenskih in tujih vin v tem delu Slovenije. Obiščite nas in skupaj bomo napisali zgodbo za spomine.


Delovni čas: od 12.00 do 23.00
Število sedežev: 160