Ugodnosti - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Ugodnosti

Možnosti rangov nagrajevanja: z 20% POPUSTOM +
OBISK 1-2x 3x 4x 5x 6-9x 10x 11-14x 15x in več
STALNA BONITETA – prenos v naslednje bivanje 5% 5% 5% 7% 7% 10% 10% 12%
BONITETA NA OBISKE Vpis v KLUB SAVA -20% POPUSTA Pitje zdravilne mineralne vode "Up grading" sobe Svečana večerja v restavraciji KAISER
GOTOVINSKO PLAČILO 3 % popusta na hotelske storitve

CENTER ZDRAVJA IN LEPOTE LOTUS
Prenos 5%. vrednosti individualnih postopkov v Centru zdravja in lepote LOTUS za naslednje bivanje (ne vlja na paketne storitve in pri nakupu kozmetičnih izdelkov).

DOBER GLAS SEŽE V DEVETO VAS
Pridobite devet sorodnikov, prijateljev, znancev, sodelavcev in z njimi preživite nepozabne dneve v najboljšem hotelu v Rogaški – za vas brezplačno!


5% DOBROIMETJA ZA VSAKEGA NOVEGA GOSTA, ki še ni bival v Grand hotelu Sava****superior ali HOTELU ZAGREB****. Boniteta se obračunava na vrednost bivanja (od vrednosti namestitve novega gosta) in se upošteva ob koriščenju in plačilu računa pri nas v obdobju enega leta.


BODITE DELEŽNI UGODNOSTI, KI SI JIH ZASLUŽITE. POSTANITE ČLAN NAJBOLJŠEGA HOTELA V ROGAŠKI SLATINI, ČLAN CLUB SAVA – GRAND HOTELA SAVA.