Poslovnost malo drugače - Rogaška Hotels
Kartica zvestobeVIPwww.tripadvisor.com/Hotel_Review-g644302-d639779-Reviews-Grand_Hotel_Sava_Rogaska_Health_Beauty_Congresses-Rogaska_Slatina_Styria_Region.html
Booking
Prihod:
Št. nočitev:
Show menu

Poslovnost malo drugače

Izbira Rogaške je dober začetek

Kongresni center Rogaška se nahaja v Grand hotelu Sava**** superior in je zaradi svoje lokacije v čudovitem zdraviliškem parku idealna izbira za prosti čas, kratke počitnice,aktivne počitnice, Wellness & Spa ali poslovni dogodek. Naše storitve gredo še korak naprej. Poleg odličnosti hotelskih storitev in zmogljivosti pri organizaciji dogodkov nudimo našim gostom celovito podporo. Naša strokovna ekipa je nevsiljiva, a vedno v bližini. Pripomore, da se kljub delovnemu srečanju lahko pri nas sprostite in uživate.

Kongresni center Rogaška

Sodoben poslovni svet je prestopil meje pisarn. Neokrnjena narava, blagodejni učinki termomineralne vode ter storitve sodobnega wellness centra bodo dopolnili in popestrili poslovna srečanja. V ospredje prihajata družabnost in timsko delo, zato smo za vas pripravili pestro ponudbo incentive programov, ki jih zaznamuje edinstveno okolje.

Najem konferenčnih dvoran

Dvorana Kapaciteta Najem poldnevni
(do 4 ure) v EUR
Najem celodnevni
v EUR
Dvorana velika (Tempel + Styria + Donat) do 300 oseb 450 800
Dvorana Tempel + Donat do 200 oseb 350 600
Dvorana Styria + Donat do 200 oseb 350 600
Dvorana Styria do 100 oseb 250 400
Dvorana Donat do 90 oseb 250 400
Dvorana Tempel do 100 oseb 250 400
Male sejne sobe Sava do 15 oseb 100 150
Sejna soba Zagreb do 20 oseb 100 150
Cena je enotna za najem dvorane z osnovno tehniko (flipchart, grafoskop, video, ozvočenje – fiksni, prenosni in kravatni mikrofoni, DVD player, CD player, pomično platno). Možnost različnih postavitev v dvoranah.V primeru, da 70 % udeležencev na dogodka biva pri nas, je najem dvorane GRATIS.

Kongresni center Rogaška ima veliko dvorano, ki sprejme tudi do 300 oseb. Dvorano je mogoče za različne delavnice razdeliti vtri manjše zvočno izolirane dvorane. Poimenovane so po znanih izvirih mineralne vode: Tempel, Donat ter Styria. Vsaka dvorana po pregraditvi sprejme do 100 oseb. Tako se lahko popolnoma prilagodimo velikosti dogodka ter številu udeležencev.Posebno privlačnost daje dvoranam steklena stena, ki ponuja veliko naravne svetlobe, čudovite podobe narave, odmaknjenost od mestnega vrveža in hitrosti delovnika. Center ima najmodernejšo tehnično in vizualno opremo (LCD projektor, pomično projekcijsko platno, ozvočenje, govorniški pult, predsedniško omizje, flipchart,video, dvd player, grafoskop, prenosni in fiksni mikrofon, tv,prenosni računalnik, po naročilu sistem za simultano prevajanje s premičnimi kabinami, videokonferenčno tehniko, dokumentirno kamero, telefonski in internetni priključek …).